Rüyada ruj görmek ne anlama gelir? Rüyada ruj sürmek ve almak tabiri nedir?

Rüyada ruj sürmek pek çok farklı anlamı ifade edebilir. Rüyada ruj görmek güzel günleri işaret eder. Rüyada ruj görmek ne anlama gelir? İşte detaylar.

Rüyada ruj görmek ne anlama gelir? Rüyada ruj sürmek ve almak tabiri nedir?

Rüyada ruj görmek kişinin zor günlerinin ardından gelecek olan güzel günlerini işaret eder. Peki, rüyada ruj sürmek ne anlama gelir? Rüyada ruj sürmek ve almak tabiri nedir?

ruj-1

Rüyada ruj gören kişi tüm sıkıntı ve zorluklarından kısa zamanda kurtulur. Rüya sahibinin kısmeti açılır yeni insanlarla tanışır. Rüya sahibinin çok mutlu bir evlilik yapacağına da işarettir.

Rüyada ruj sürdüğünü gören kişinin kısmeti açılır, kişi hayatında önemli kararlar alacak ve hayatı değişecektir.

Rüyasında ruj aldığını gören kişi özgüveni sayesinde güzel işlere imza atacaktır. Rüya sahibi çok çalışarak iyi kazançlar elde edecektir.

Rüyada ruj çaldığını gören kişinin kavuşamayacağı birine aşık olduğu ve bu platonik aşkın onu yıpratacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada bir erkeğin ruj sürdüğünü gördüyseniz bazı ters giden işlerin olduğunu, hayallerinizin yıkılacağını gösterir.

Rüyada ruj bulmak ise kişinin aşk hayatında çok mutlu olacağı anlamına gelmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem