Rusya’da helikopter düştü, 4 yaralı

Rusya Acil Durum Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada kazanın “teknik arıza” ya da “pilotaj hatasından” kaynaklanabileceğini söyledi.Açıklamada, “Helikopter modernize ediliyordu ya da yeni silahlarla donatılmıştı. Teknik arıza olma ihtimali yüksek…” denildi.

Rusya’da helikopter düştü, 4 yaralı

Rusya Acil Durum Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada kazanın “teknik arıza” ya da “pilotaj hatasından” kaynaklanabileceğini söyledi.

Açıklamada, “Helikopter modernize ediliyordu ya da yeni silahlarla donatılmıştı. Teknik arıza olma ihtimali yüksek…” denildi.

Interfax’a konuşan kaynak, helikopterin şirketin test alanından uzak olmayan bir bölgeye düştüğünü, pilotların yanı sıra iki kişinin daha yaralandığını söyledi.

Helikopterin düşüşünde meydana gelen patlamalarla ilgili açıklamada bulunan yetkililer, “Helikopter silah taşımıyordu. İlk belirlemelere göre patlama yakıt tankından kaynakladı…” dedi.

Helikopterin enkazına apartmanların uzağında bir bölgede ulaşıldı.

Rusya Savunma Bakanlığı da helikopterlerin test aşamasında olduğunu, kendi envanterlerinde bu helikopterin kaydının olmadığını belirtti.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler