Roman vatandaştan örnek davranış

Bursa'da, içinde ziynet eşyaları ve nakit para bulunan bir çanta bulan Roman vatandaş, çantayı sahibine ulaştırdı.Herkese örnek olacak davranış, Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşandı. Roman vatandaşların yaşadığı Dere mahallede ikamet eden Olcay Karalı, çarş

Roman vatandaştan örnek davranış

Bursa'da, içinde ziynet eşyaları ve nakit para bulunan bir çanta bulan Roman vatandaş, çantayı sahibine ulaştırdı.

Herkese örnek olacak davranış, Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşandı. Roman vatandaşların yaşadığı Dere mahallede ikamet eden Olcay Karalı, çarşıda gezerken yerde beyaz bir kadın çantası buldu. İçinde çok sayıda ziynet eşyası ile birlikte nakit paraların olduğunu gören Karalı, çantayı hemen İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çarşı Polis Merkezi'ne götürdü. Polislerin yaptığı araştırmalar sonucu çantanın Beyza A'ya ait olduğu anlaşıldı.

Emniyete çağırılan Beyza A., çantayı bir anlık dalgınlıkla düşürdüğünü söyledi. Beyza A., Olcay Karalı'ya örnek davranışı ve duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Olcay Karalı ise, çantayı bulduğunda tereddüt etmeden polis merkezine getirdiğini söyledi Karalı, "Ekonomik durumum iyi değil. Ama bu durum, o çantayı sahibine ulaştırmama engel değildi. Allah herkese helal para nasip etsin" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem