"Roket başlığı değil"

"Adana'da TIR'da ele geçirilen ve incelenen malzemeler roket başlığı değil." Açıklamayı Emniyet Genel Müdürlüğü yaptı. Olayla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 10 şüpheliden 4'ü de savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. 4 kişi de adli

"Roket başlığı değil"

"Adana'da TIR'da ele geçirilen ve incelenen malzemeler roket başlığı değil." Açıklamayı Emniyet Genel Müdürlüğü yaptı. Olayla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 10 şüpheliden 4'ü de savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. 4 kişi de adliyede.

Uyuşturucu sevkiyatı ihbarı üzerine TIR'da yapılan aramada 935 roket başlığı olduğu öne sürülen malzemeler ele geçirilmiş. 10 kişi gözaltına alınmıştı.
 
Adliyeye sevk edilen şüpheliden malzemelerin imal edildiği torna atölyelerinde çalıştıkları belirtilen 4'ü savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. 6 şüphelinin sorgusu ise sürüyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü de konuyla ilgili açıklama yaptı.
 
Açıklamada "Yapılan inceleme sonucunda, bu malzemelerin roket başlığı olmadığı, havan mermisi kovanına benzediği anlaşılmıştır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem