Roket atarlı terörist böyle öldürüldü

Diyarbakır'da teröristler tarafından Hazro İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ilçe jandarma karakol komutanlığına düzenlenen eş zamanlı saldırıda, polise roket atmaya çalışan bir teröristin öldürülme anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.Edini

Roket atarlı terörist böyle öldürüldü

Diyarbakır'da teröristler tarafından Hazro İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ilçe jandarma karakol komutanlığına düzenlenen eş zamanlı saldırıda, polise roket atmaya çalışan bir teröristin öldürülme anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre, akşam saat 18.40 sıralarında bir grup terörist tarafından Hazro İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Hazro İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı'na uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıya güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışma esnasında güvenlik kamerasına yakalanan bir terörist, bahçe duvarı dibinde saklanarak omuzuna aldığı roketi atmaya çalışırken, güvenlik kuvvetleri tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Roket atmaya çalışırken güvenlik kuvvetleri tarafından fark edilerek vurulan terörist olay yerinde ölürken, aynı sokak üzerinde daha geride bulunan iki terörist ise kaçarak uzaklaştı. Teröristin vurulma anı ve diğer iki teröristin kaçmaları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Çatışmada 1 polis memuru da hafif şekilde yaralandı.

Yaralı polis memuru kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler