Rizeliler evlerini bulamadı

Rize'nin yaklaşık 3 bin rakım yükseklikteki en yüksek yerleşim yeri olan Kavron Yaylası'na aylar sonra ulaşan Kavronlular, karlara gömülen evlerini bulmakta güçlük çekti. Rize'nin en yüksek rakımlı yerleşim yeri olan Kavron Yaylası'na yaklaşık 4 ay sonra

Rizeliler evlerini bulamadı

Rize'nin yaklaşık 3 bin rakım yükseklikteki en yüksek yerleşim yeri olan Kavron Yaylası'na aylar sonra ulaşan Kavronlular, karlara gömülen evlerini bulmakta güçlük çekti.

Rize'nin en yüksek rakımlı yerleşim yeri olan Kavron Yaylası'na yaklaşık 4 ay sonra ulaşan Kavronlular ilginç görüntülerle karşılaştı. Yaylaya ulaşabilmek için ise buz tutan kar kütleleri odun motorları ile kesildi. Yaylada karların erimeye başlamasına rağmen kar kalınlığının yaklaşık 4 metre olduğu gözlendi. Tamamen kara gömülen birçok evi görmek de mümkün olmadı. Çığ nedeniyle birçok evin de yıkılmış olduğu tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler