Rizeli caddenin ortasında kayak yaptı

Rize’de bir grup genç, yağan karı fırsata dönüştürüp, şehrin en işlek caddesi olan Atatürk Caddesi’nde bir aracın arkasında bağladıkları kamyon lastiği şambreli ile kayarak çılgınca eğlendiler.    Rize’de hafta başı etkili olan Sibirya kışı, şehir merkezi

Rizeli caddenin ortasında kayak yaptı
Rize’de bir grup genç, yağan karı fırsata dönüştürüp, şehrin en işlek caddesi olan Atatürk Caddesi’nde bir aracın arkasında bağladıkları kamyon lastiği şambreli ile kayarak çılgınca eğlendiler. 
 
Rize’de hafta başı etkili olan Sibirya kışı, şehir merkezinde 1 metre yüksekliğinde kar yağması sonucu hayatı felç ederken kimileri de yağan karı eğlenceye dönüştürdü. Bir grup bir minibüsün arkasına bağladıkları şişirilmiş kamyon lastiği şambreli ile şehrin en işlek caddesi olan Atatürk Caddesi’nde kayarak çılgınca eğlendiler. Gençlerin eğlencesi ilginç görüntüler oluşturdu. Gençler cep telefonu ile kaydettikleri bu unutulmaz anı sosyal paylaşım sitesi üzerinden sevdikleri ile de paylaştı.
 
 
rize-005.jpg
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem