Rize'de polisleri şaşırtan olay!

Rize’de polis tarafından durdurulan bir otomobilin yolcu koltukları dahil ağzına kadar kaçak sigara ile dolu olduğu görüldü.  Rize’de sigara kaçakçılarının pişkinliği dikkat çekti. Genelde kaçak sigaralar araçların özel hazırlanmış bölümlerinde gizlenerek

Rize'de polisleri şaşırtan olay!
Rize’de polis tarafından durdurulan bir otomobilin yolcu koltukları dahil ağzına kadar kaçak sigara ile dolu olduğu görüldü. 
 
Rize’de sigara kaçakçılarının pişkinliği dikkat çekti. Genelde kaçak sigaralar araçların özel hazırlanmış bölümlerinde gizlenerek kaçırılırken, geçtiğimiz gün durdurulan bir aracın yolcu koltuklarının üzerinde gizlenmeden açık açık dizilmiş bol miktarda kaçak sigara ele geçirildi.
 
Rize-Erzurum Karayolu’nun Kalkandere ilçesi geçişinde durdurulan 34 plakalı araçta toplamda 10 bin paket sigara ele geçirildi. Gümrük kaçağı olduğu anlaşılan sigaralara el konulurken, aracın sürücüsü A.S.A. hakkında 5605 sayılı kaçakçılık kanununa muhalefet suçlaması ile yasal işlem başlatıldı.
 
20150714aw477239_02.jpg
 
20150714aw477239_01.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler