Rize'de büyük şok! Sahilde iki ceset...

Rize'de bu sabah şehir merkezi sahilinde kayalıklarda 2 erkek cesedi bulunurken, cesetlerin yanında bulunan bir kişinin ise komada olduğu belirtildi. Edinilen bilgiye göre, Rize Belediye karşısındaki deniz kenarında kayalıklar üzerinde bu sabah 2 genç erk

Rize'de büyük şok! Sahilde iki ceset...

Rize'de bu sabah şehir merkezi sahilinde kayalıklarda 2 erkek cesedi bulunurken, cesetlerin yanında bulunan bir kişinin ise komada olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Rize Belediye karşısındaki deniz kenarında kayalıklar üzerinde bu sabah 2 genç erkek cesedi bulundu. Cesetlerin yanında bulunan bir erkek şahsın ise aldığı uyuşturucunun etkisi ile komada olduğu belirlenirken, olay yerine çağrılan ambulansla komadaki genç tedavi için Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Cumhuriyet savcısı bölgeye gelerek incelemelerde bulunurken, ilk incelemelere göre 2 gencin aldıkları uyuşturucu hap nedeniyle hayatlarını kaybettikleri belirlendi.

Rize'de büyük şok! Sahilde iki ceset...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler