Rising Star Türkiye yayını iptal edildi

TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanan "Rising Star Türkiye" yarışmasının bugünkü yayını, Dağlıca'daki terör saldırısı dolayısıyla iptal edildi.Konuya ilişkin TV8'den yapılan yazılı açıklamada, "Terör saldırıları sonucu yaşamlarını yitiren şehitlerimize

Rising Star Türkiye yayını iptal edildi

TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanan "Rising Star Türkiye" yarışmasının bugünkü yayını, Dağlıca'daki terör saldırısı dolayısıyla iptal edildi.

Konuya ilişkin TV8'den yapılan yazılı açıklamada, "Terör saldırıları sonucu yaşamlarını yitiren şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Bu akşamki Rising Star Türkiye canlı yayını iptal edilmiştir" denildi.

Öte yandan, yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı da bir taziye mesajı yayınladı. Twitter hesabından açıklama yapan Ilıcalı, "Acımız çok büyük. Terör saldırılarında hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem