Rezalet içinde rezalet! Önce fuhuş sonra...

Ankara'da masaj salonu adı altında aralarında yaşları 18'den küçük kızların da bulunduğu kişilere fuhuş yaptırdıkları tespit edilen örgüte yönelik düzenlenen operasyondan çarpıcı detaylar çıktı. Fuhuş yaptırılan kadının bebeğini satmak istediği açığa çıka

Rezalet içinde rezalet! Önce fuhuş sonra...
Ankara'da masaj salonu adı altında aralarında yaşları 18'den küçük kızların da bulunduğu kişilere fuhuş yaptırdıkları tespit edilen örgüte yönelik düzenlenen operasyondan çarpıcı detaylar çıktı. Fuhuş yaptırılan kadının bebeğini satmak istediği açığa çıkan çetenin, 30 bin lira istediği anlaşıldı. Bebeğin ise müşteriyle kadının ilişkisinden değil, bebeği satmaya çalışan bir çete yöneticisi ile kadının birlikteliğinden doğduğu anlaşıldı. Gözaltına alınan şüphelilerden 18'i dün yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmiş, üçünün ise emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenilmişti. Adliyeye sevk edilen şüpheliler yeni doğan bebeği Kayserili bir aileye 30 bin lira karşılığında satmak ve "suç örgütü kurmak" ile yargılanacak.
 
BEBEĞİ SATACAKLARDI
 
Ankara Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince bazı masaj salonlarında fuhuş yaptırıldığının tespit edilmesinin ardından düzenlenen operasyonun perde arkasında şok edici bir detay ortaya çıktı. Çetenin, fuhuş yaptırdıkları kadınları hamile kalmaya zorladıkları ve doğan bebeği satmayı amaçladıkları anlaşılmıştı. Söz konusu bebeğin, bebeği satmak isteyen çete yöneticisinin çocuğu olduğu anlaşıldı. Şüpheliler kendilerinden olan bebeği Kayserili bir aileye 30 bin lira karşılığında satmak üzereyken yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin internet üzerinden pazarlık yaparken polis ekiplerinin teknik ve fiziki takibine takılarak yakalandıkları anlaşıldı. Bebek, çocuk esirgeme kurumuna teslim edildi.
 
KÜÇÜK KIZLARA DA FUHUŞ YAPTIRIYORLARDI
 
Aralarında 18 yaşından küçük kızların bulunduğu kişilere de fuhuş yaptırıldığı belirlenen örgüte yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 18'i dün adliyeye sevk edilmiş, üçü ise emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı. Adliyeye sevk edilenler arasında çetenin ele başı olduğu iddia edilen Serkan K. ve örgütün dört kadın yöneticisi de bulunuyor.
 
25 SALON İŞLETİYOR
 
Polis ekipleri başta Ankara'nın en işlek ve merkezi noktası olan Kızılay olmak üzere 25 farklı adrese bakın yapmış, aralarında üç polis memurunun da bulunduğu 21 şüpheliyi gözaltına almıştı. Örgüt lideri olduğu iddia edilen Serkan K.'nın altı masaj salonu işletmesi olduğu bildirilirken, buraya gelen müşterilere gizli bölmelere yerleştirdikleri kameralarla şantaj yaptıkları ortaya çıkmıştı.
 
UYUŞTURUCU TUZAĞI
 
Polis, 18 yaşından küçük bir kızın fuhuş yaptığı ihbarı üzerine harekete geçerek 8 Mart'ta örgüte operasyon düzenlemiş, daha sonra da örgüt mağduru olduğu belirtilen dokuz kişi emniyette ifade vermişti. Güvenlik güçleri operasyon kapsamında yaptıkları detaylı incelemelerde şüphelilerin müşterilerine bilgileri dışında uyuşturucu madde verdiklerini öğrenmişlerdi.
 
Milliyet
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler