Reza Zarrab'ın ortağı Babek...

Türkiye’deki yolsuzluk operasyonunda adı geçen İran asılı işadamı Reza Zarrab’ın, İran’ın en zengin işadamı olduğu söylenen Babek Zencani ile birlikte çalıştığı iddia edildi..Zarrab’ın İran’la ilgili ticari ilişkilerini Zencani’ye ait Sorinet Holding vası

Reza Zarrab'ın ortağı Babek...

Türkiye’deki yolsuzluk operasyonunda adı geçen İran asılı işadamı Reza Zarrab’ın, İran’ın en zengin işadamı olduğu söylenen Babek Zencani ile birlikte çalıştığı iddia edildi..

Zarrab’ın İran’la ilgili ticari ilişkilerini Zencani’ye ait Sorinet Holding vasıtasıyla yürüttüğü aktarıldı. Ülkedeki birçok medya kuruluşu da söz konusu iddiayı gündeme getirdi. Zarrab, savcılıkta verdiği ifadede, “Müşterilerimden birinin ismi B.Z.Ö diye konuşmuştu.İşadamının baş harflerinin aynı olması dikkatlerden kaçmadı. Babek Zencani, zengin bir işadamı olmasına rağmen ülkede pek tanınmazken şubatta İran’daki Sosyal Sigortalar Kurumu ile ilgili yolsuzluk iddiaları dillendirildiğinde adı yolsuzlukla anılarak ülke basında sık sık gündeme geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem