Reza Zarrab'ın karakutusu kaçtı!

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na gelen ve tutuklanan Reza Zarrab'ın faaliyetlerine ilişkin birçok bilgi ve belgeye sahip olan İranlı Kamelia Jamshıdı isimli kadınla ilgili ihbar mektubu ortalığı hareketlendirdi.Savcılık, ihbar üzerine inceleme başlatırken

Reza Zarrab'ın karakutusu kaçtı!

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na gelen ve tutuklanan Reza Zarrab'ın faaliyetlerine ilişkin birçok bilgi ve belgeye sahip olan İranlı Kamelia Jamshıdı isimli kadınla ilgili ihbar mektubu ortalığı hareketlendirdi.

Savcılık, ihbar üzerine inceleme başlatırken Zarrab'ın kara kutusu olduğu iddia edilen kadının önceki gece yurtdışına çıktığı belirlendi.

Türkiye’yi sarsan ‘yolsuzluk ve rüşvet’ soruşturması kapsamında tutuklanan Reza Zarrab'ın ilgili İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na bir ihbar maili geldi. Mailde İranlı Kamelia Jamshıdı adlı bir kadının, operasyonun kilit isimlerinden biri olan işadamı Zarrab'ın ticari işlerini takip ettiği, faaliyetlerine ilişkin birçok bilgi ve belgeye sahip olduğu belirtildi. Bu ihbar üzerine soruşturmayı yürüten savcılar, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yazı yazarak İranlı kadının Türkiye'de olup olmadığının araştırılmasını ve adresinin tespit edilmesini istedi.

YURTDIŞINA KAÇTI

Ama yapılan araştırma sonucunda ihbarda adı geçen Kamelia Jamshıdı’nin önceki gece Atatürk Havaalanı’ndan uçakla Dubai’ye hareket ettiği belirlendi. Emniyet söz konusu tespitini savcılığa bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler