Reza Zarrab'a bir şok daha!..

Aralık ayında ortaya çıkan ve hükümetteki dört bakana kadar uzanıp kabinede kapsamlı bir revizyona neden olan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda İranlı işadamı Reza Zarrab’ın tutuklanması, Zarrab ailesi ile iş yapan Türk firmalarını zora soktu.Geçen ekim a

Reza Zarrab'a bir şok daha!..

Aralık ayında ortaya çıkan ve hükümetteki dört bakana kadar uzanıp kabinede kapsamlı bir revizyona neden olan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda İranlı işadamı Reza Zarrab’ın tutuklanması, Zarrab ailesi ile iş yapan Türk firmalarını zora soktu.

Geçen ekim ayında İran’da mağazalar açmak amacıyla Zarrab ailesi ile distribütörlük anlaşması imzalayan İpekyol’un sahibi Yalçın Ayaydın yaşanan gelişmeler sonrasında bu yatırımları durdurma kararı aldı.

Ekonomist’e konuşan Ayaydın, “Son olaylardan sonra Zarrab ailesi ile ticari ilişkilerimizin feshetme kararı aldık. Bizim için bu iş kapandı” dedi.

Bilindiği gibi İpekyol’un sahibi Yalçın Ayaydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun en yakınındaki isimlerden biri olan ve aynı zamanda CHP liderinin iletişim ve basın danışmalığı görevini yürüten İstanbul milletvekili Aydın Ayaydın’ın kardeşi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler