Reytingde şike araması sona erdi

Reyting Operasyonu kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube polisinin girdiği adreslerden Medyapım'da 15 saati bulan aramalar sona erdi. Polis, saat 03.30'da sona eren aramanın ardından elde ettikleri belge ve bulgularla bu ad

Reytingde şike araması sona erdi

Reyting Operasyonu kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube polisinin girdiği adreslerden Medyapım'da 15 saati bulan aramalar sona erdi. Polis, saat 03.30'da sona eren aramanın ardından elde ettikleri belge ve bulgularla bu adresten ayrıldı.

İzlenilirlik ölçümlerinde usulsüzlük yapılarak haksız kazanç elde edinildiği iddiası ile Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından dün başlatılan operasyonlarda Levent Yeşilçimen Sokak 20 numarada bulunan reyting ölçüm şirketine yapılan arama sona erdi. Polis ekipleri, söz konusu firmada bazı bilgi ve belgelere el koyarken, el konulan dokümanlar bez çuvalla emniyete götürüldü.
 Reyting Operasyonu kapsamında polisin girdiği adreslerden biri olan Kadıköy Koşuyolu'nda bulunan AGB adlı kurumda yapılan aramalar da dün saat 23.00 sıralarında sona ermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem