Revi: "Asla başarılı olamayacaklar"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanları toplantısında konuştu.

Revi: "Asla başarılı olamayacaklar"

AK Parti Trabzon İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanları toplantısı il binasında gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Halil İbrahim Demirtaş, İlçe Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanları katıldı. 


Toplantıda konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Sivil toplum çalışmalarının önemine dikkat çekerek Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşunun AK Parti olduğunu ifade etti. 

AK Partinin iktidara geldiğin günden bu güne kadar Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ‘Sosyal Devlet’ olma anlamında çok ileri seviyelere ulaştığını belirten Revi şunları söyledi: “AK Partinin iktidara geldiği günlerde ülkemizin insanları her alanda çok büyük zorluklar yaşıyordu. Vatandaşımızın birçok konuda devlet hizmetlerinden sosyal hizmetlerden yararlanamıyordu. Sivil toplum adeta yok edilmiş ülke adeta bir statükonun parmağının ucunda şekilleniyordu. AK Parti iktidarı ile birlikte ülkemizde ortak akıl ön plana çıkmaya başladı. Bundan rahatsız olan bir kesim çıkarcı statükocular ellerindeki maşalarla çıkarttıkları gürültüler ile milletin ortak aklının sesini kısmaya çalışsalar da bunda başarılı olamadılar ve asla da olamayacaklar.” 

Trabzon’u ve ülkeyi ortak akılla birlikte yönettiklerinin altını çizen Revi “AK Parti olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarımıza büyük önem veriyoruz. Sivil toplum kuruluşları bir şehrin ortak akıl ile yönetilmesinin en önemli unsurudur. Şehrimizde sürekli olarak sivil toplum kuruluşlarımız ile bir araya gelerek onların görüş ve düşüncelerini alıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının basın ve medya yoluyla yapmış oldukları açıklamalardan her zaman istifade ediyoruz.”diye konuştu. 

Revi:

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sivil toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Halil İbrahim Demirtaş ise Zeytin Dalı harekâtının Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bir Sivil Toplum çalışması olduğunu ifade ederek harekâtın terörle mücadeleye yönelik bir barış harekâtı olduğunun altını çizdi. 

Yaptığı konuşmada haydar Revi’nin açıklamalarını destekleyen Demirtaş AK Parti iktidarı ile Türkiye’nin sivil toplum çalışmalarının ülke sınırlarını da aştığını belirterek şunları söyledi: "Afrin’e yapılan barış harekâtı terörle mücadelenin yanı sıra sivil toplumu geliştirmeye yönelik bir harekâttır. Bu harekât ülkemize karşı oluşan terörü kaynağında yok ederken ayrıca bölge güvenliğine de büyük katkı sağlamaktadır. Suriye’de yaşan bir insanlık dramı vardır. Yüzyıl önce aynı sınırlar içerisinde aynı kültürle yaşadığımız din kardeşlerimiz bugün küresel güçlerin çıkarları arasında zulme, açlığa ve sefalete maruz kalmaktadırlar. Bizler ülke olarak buna duyarsız kalamayız. Bu harekât bölgeye de huzur ve barış getirecektir. Küresel güçlerin çeteciliğini yapan halka zulmeden, insanları gasp eden terör örgütleri etkisizleştirecek ve Suriyeli kardeşlerimiz huzurları tesis edilecektir.”

Revi:


Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi’nin Afrin Harekatı konusunda yapmış olduğu açıklamaya tepki gösteren Demirtaş “Biz Devlet olarak FETÖ’yü, PKK’yı, PYD’yi, YGP’yi, DAEŞ’i, DHKPC’yi ve bunlar gibi bütün terör örgütlerini yok etmeye bitirmeye kararlıyız. Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi bir takım bölücü zihniyetin elinde terör destekçisi görüntüsü vermektedir. Konuşurken demokrasi abidesi kesilen bu zatlar aslında birer demokrasi düşmanıdırlar. Ve bunun en belirgin örneği işte yaptıkları terör destekleyici açıklamalarıdır. Bu zihniyetteki insanlar hiçbir zaman devletimizin yanında olmamışlardır. Her zaman dış güçlerin ve bölücü örgütlerin maşası olmuşlardır. Onları kınıyor ve lanetliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem