Restorandaki cep telefonu hırsızlığ kamerada

Sultanbeyli'de bulunan bir restoranda meydana gelen cep telefonu hırsızlığı güvenlik kameralarına yansıdı. Biri çocuk yaşta 3 hırsızın rahat tavırları görenleri hayrete düşürdü.Olay, Sultanbeyli Kent Meydanı'nda bulunan bir restoranda meydana geldi. Edini

Restorandaki cep telefonu hırsızlığ kamerada

Sultanbeyli'de bulunan bir restoranda meydana gelen cep telefonu hırsızlığı güvenlik kameralarına yansıdı. Biri çocuk yaşta 3 hırsızın rahat tavırları görenleri hayrete düşürdü.

Olay, Sultanbeyli Kent Meydanı'nda bulunan bir restoranda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, restoranın açılmasının hemen ardından içeri giren biri çocuk yaşta 3 hırsız, çalışanlardan birinin telefonunu çalarak kayıplara karıştı. O anlar ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde 3 hırsızın, bir süre restoran içerisinde tur attığı görülüyor. Telefonu gözlerine kestiren biri çocuk yaştaki üç hırsız, bir süre bu yöne doğru hamle yapıyor. Daha sonra fırsatını bulan şüphelilerden biri tezgah üzerinde bulunan cep telefonunu almaya çalışıyor. Şüphelinin başarısız olmasının ardından bu kez de diğer arkadaşı telefonu almak için hamle yapıyor. Telefonu almayı başaran hırsızlar peş peşe dükkandan çıkarak kayıplara karışıyor. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde hırsızların rahat tavırları ise görenleri hayrete düşürüyor.

Bir süre sonra telefonunu bulamayan çalışan güvenlik kameralarını incelediğinde telefonun çalındığını fark ederek durumu polise bildiriyor.

Güvenlik kameraları görüntülerini inceleyen polis, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler