Restorana silahlı saldırı: 2 yaralı

İstanbul'da bir restorana silahlı saldırı düzenlendi.

Restorana silahlı saldırı: 2 yaralı

İstanbul Beyoğlu’nda bir restoranda meydana gelen silahlı saldırıda, 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken, olaya karışan zanlılar kayıplara karıştı.

Sütlüce Mahallesi Karaağaç Caddesi 86 numarada bulunan restoranın önünde saat 00.30 sıralarında silahlı bir saldırı gerçekleşti. Saldırıda restoranın sahibi Kemal Saran kafasından vurularak ağır yaralanırken, restoran çalışanlarından biri ise kolundan hafif şekilde yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri ise yaralı Kemal Saran’ı kısa sürede alarak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. Polis ise restoranın önüne güvenlik şeridi çekerek, inceleme yaptı. Olay yerindeki çok sayıda boş kovan dikkat çekti. Polis kaçan zanlılar ile ilgili çalışmalarını sürdürürken, hastanede tedavisi süren Kemal Saran’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, diğer yaralının ise ayakta tedavi edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem