Resepsiyona katılmadılar!

Her yıl KKTC Silahlı Kuvvetler Günü resepsiyonuna katılan TSK komuta kademesi, yaşanan gelişmenin ardından bugün Merkez Orduevi'nde düzenlenen resepsiyona katılmadı. Resepsiyona katılan tek orgeneral ise, Kara Kuvvetleri Kurmay Başkanı Orgeneral Bekir Kal

Resepsiyona katılmadılar!

Her yıl KKTC Silahlı Kuvvetler Günü resepsiyonuna katılan TSK komuta kademesi, yaşanan gelişmenin ardından bugün Merkez Orduevi'nde düzenlenen resepsiyona katılmadı. Resepsiyona katılan tek orgeneral ise, Kara Kuvvetleri Kurmay Başkanı Orgeneral Bekir Kalyoncu oldu. Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda tutuklu olmayan tek korgeneral olan Mehmet Erten de resepsiyona katılan isimler arasında yer aldı.

Resepsiyon boyunca gazetecilerin abluka altına aldığı Orgeneral Kalyoncu, KKTC Silahlı Kuvvetleri'nin 35.kuruluş yıldönümü pastasını, KKTC'nin Ankara Büyükelçisi Mustafa Lakadamlı ve Askeri Ataşe Piyade Kurmay Albay Mehmet Dağman ile birlikte kesti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler