Recep İvedik'ten Sözcü'ye gol

Sözcü gazetesi, Şahan Gökbakar'ın kurulan sahayı söz verdiği halde çocuklara vermediği yönünde haber yapmıştı. Gökbakar ise Sözcü'ye "Bari biraz destekli sallayın. Sizin gücünüz anca sahte, yalan haberler üretmeye mi yetiyor. Yalancı Sözcü" ifadeleri ile

Recep İvedik'ten Sözcü'ye gol

Sözcü gazetesi, Şahan Gökbakar'ın kurulan sahayı söz verdiği halde çocuklara vermediği yönünde haber yapmıştı. Gökbakar ise Sözcü'ye "Bari biraz destekli sallayın. Sizin gücünüz anca sahte, yalan haberler üretmeye mi yetiyor. Yalancı Sözcü" ifadeleri ile yüklenmişti. Ünlü oyuncunun bu sözleri üzerine Sözcü, 30 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı. Dosyayı inceleyen Küçükçekmece 1. Asliye Hukuk Mahkemesi davayı reddetti. Gökbakar'ın avukatı Esennur Ezgi, "Sözcü'nün haberinde konuşturduğu çocuklar o mahallede yaşamıyordu. Sözcü çocukları ajanstan tuttu. Adalet yerini bulmuş oldu" dedi.

 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem