Rauf Denktaş'ta son durum

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, akşam saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.Rauf Denktaş, saatlerinde 'kalp ritmi bozukluğuna bağlı emboli' teşhisi ile Lefkoşe Devlet Hastanesi'nden Yakındoğu Üniversitesi Hast

Rauf Denktaş'ta son durum

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, akşam saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Rauf Denktaş, saatlerinde 'kalp ritmi bozukluğuna bağlı emboli' teşhisi ile Lefkoşe Devlet Hastanesi'nden Yakındoğu Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Lefkoşe Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ramadan Kamiloğlu, yapılan ilk tetkikte kalpte tıkanıklık ve ritim bozukluğu tespit edildiğini bu nedenle beyne kan akışında problem yaşandığını söyledi.

PROF. KAPTANOĞLU: BEYİNDE BİR MİKTAR TIKANIKLIK TESPİT EDİLDİ

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Kaptanoğlu, KKTC'nin 1'inci Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın çekilen tomografi, MR ve diğer tetkiklerinde beyinde bir miktar tıkanıklık tespit edildiğini ve tedavisine başlandığını söyledi. Rauf Denktaş'a ilk müdahaleyi yapan Kaptanoğlu, YDÜ Hastanesi Başhekimi Sevim Erkmen ve oğlu Serdar Denktaş'la birlikte basın toplantısı düzenledi.

Eran Kaptanoğlu, 1. Cumhurbaşkanı Denktaş'ın, saat 17. 30 sıralarında beyine pıhtı atması sonucu bir rahatsızlık geçirdiğini, tedavisi öncesinde tomografi, MR ve diğer tetkiklerin yapıldığını, bunlar neticesinde beyinde bir miktar tıkanıklık tespit edilerek tedavisine başlandığını söyledi. Denktaş'ın tedavisinin sürdüğünü söyleyen Kaptanoğlu, "Beyin kanamalarının hepsinde hayati risk var. Genel durumu oldukça stabil" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem