Ramazan düğünleri Ekim'e attı!

Düğün sezonu olarak bilinen haziran, temmuz ve ağustos aylarının içine Ramazan karışınca düğünlerin zamanı da kaydı.Kişi başı 70 liradan 400 liraya çıkan düğünler için mekânların tüm hafta sonu düğün rezervasyonları dolmuş durumda. Hem Boğaz manzarası hem

Ramazan düğünleri Ekim'e attı!

Düğün sezonu olarak bilinen haziran, temmuz ve ağustos aylarının içine Ramazan karışınca düğünlerin zamanı da kaydı.

Kişi başı 70 liradan 400 liraya çıkan düğünler için mekânların tüm hafta sonu düğün rezervasyonları dolmuş durumda. Hem Boğaz manzarası hem de açık alanlarıyla özellikle üst gelir grubunun tercih ettiği mekânlarda kasım ayı rezervasyonlarını açanlar bile var.

Çırağan Sarayı'nın yetkilileri eylül-ekim aylarındaki düğün organizasyonlarının dolduğunu artık rezervasyon alamadıklarını belirttiler. Ağustosun ise özel davetler, içkisiz düğünler ve iftar davetleriyle dolduğunu belirten yetkililer, artık kasım rezervasyonlarına başladıklarının da altını çizdiler.

Feriye Lokantası-Duygu Gölvan: Ağustos rezervasyonlarını iftar davetleri doldurdu. Düğünler ise eylül ve ekime kaydı. Ağustosta içkisiz birkaç düğün organizasyonu da aldık. Eylül yüzde 80 doldu. Şimdi ekim rezervasyonlarını alıyoruz.

Ortaköy Four Seasons yetkilileri: Eylül ve temmuz ayları çok yoğun. Ağustos ise iftar davetleriyle doldu. Özellikle tüm cumartesiler ekimde doldu. 400-500 kişilik davetler yoğunlukta.

Sheraton İstanbul-İhsan Aktaş: Eylül ve ekim aylarında sadece hafta sonları değil hafta ortaları bile doldu. Ortalama 400-500 kişilik organiazsyonlar tercih ediliyor.

Bahar Country-Tülay Eralın: Temmuz ve eylül rezervasyonlarını kapattık. Ekim ayını satmaya başladık. Eskiden ekim ayında düğün yapmayı çok fazla tercih etmeyen çiftler Ramazan ayının ağustosa gelmesinin ardından tercihlerini ekime kaydırdılar. Asgari 200 kişilik organizasyonlar söz konusu. Zaman zaman 1500 kişilik düğünler de oluyor.

Korupark-Nurdan Genç: Temmuz çoktan kapandı. Ağustosu pas geçen çiftler eylül ve ekime rağbet gösteriyor. Eylül satışlarının yüzde 60'ı kapandı. Ekim için rezervasyon almaya başladık. Özellikle yemekli organizasyonlar ve kokteyller tercih ediliyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem