Putin'den sert açıklama

 İtar-Tass haber ajansının verdiği habere göre Askeri-Teknik İşbirliği Komisyonu toplantısında konuşan Putin, “Silah satışına sınırlandırma bir tek BM Güvenlik Konseyi tarafından yapılabilir. Bunun dışında hiç kimse Rusya ve ya başka bir ülkeye hiçbir ger

Putin'den sert açıklama

 

İtar-Tass haber ajansının verdiği habere göre Askeri-Teknik İşbirliği Komisyonu toplantısında konuşan Putin, “Silah satışına sınırlandırma bir tek BM Güvenlik Konseyi tarafından yapılabilir. Bunun dışında hiç kimse Rusya ve ya başka bir ülkeye hiçbir gerekçeyle kiminle nasıl ticaret yapacağını dikte edemezö dedi.
 
Putin, ayrıca Rusya’nın silah ve askeri teçhizat sözleşmelerini sadece yasal otoriteler ve egemen devletlerin savunması için yaptığının da altını çizdi. Putin, 1 Ekim itibari ile Rusya’nın 2012’deki ihracat planının %80’nini gerçekleştirdiğini ve 10,7 milyar dolarlık askeri teçhizat teslim ettiğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem