Putin: Kavga kaçınılmazsa, ilk yumruğu sen atacaksın!

Karadeniz kıyısındaki Soçi kentinde düzenlenen Valday Kulübü Zirvesi’nde konuşan Putin, "Tam 50 yıl evvel, Leningrad sokakları bana bir şey öğretmiştir: Kavga kaçınılmazsa, gidip ilk yumruğu sen atacaksın" dedi.     Pravda'nın haberine göre; Putin, Suriye

Putin: Kavga kaçınılmazsa, ilk yumruğu sen atacaksın!
Karadeniz kıyısındaki Soçi kentinde düzenlenen Valday Kulübü Zirvesi’nde konuşan Putin, "Tam 50 yıl evvel, Leningrad sokakları bana bir şey öğretmiştir: Kavga kaçınılmazsa, gidip ilk yumruğu sen atacaksın" dedi.  
 
Pravda'nın haberine göre; Putin, Suriye operasyonunu Irak'a genişletme planları olmadığını da sözlerine ekledi: “Böyle bir planımız yok, çünkü Irak hükümetinden talep gelmedi.” 
 
Hafta başında Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ı Moskova'da ağırlayan Putin, terörist grupların ılımlı ya da aşırı olarak tasnif edilemeyeceğini belirterek, dünya liderlerine, kendi amaçları için teröristleri kullanmamaları yönünde uyarıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem