Protesto grubuna polis müdahalesi

Antalya'da terör olaylarını protesto etmek isteyen grupla polis arasında arbede yaşandı. Polis gruba önce TOMA'larla, ardından da biber gazıyla müdahale etti.Bugün akşam saatlerinde terör eylemlerini protesto etmek için sosyal medya üzerinden örgütlenerek

Protesto grubuna polis müdahalesi

Antalya'da terör olaylarını protesto etmek isteyen grupla polis arasında arbede yaşandı. Polis gruba önce TOMA'larla, ardından da biber gazıyla müdahale etti.

Bugün akşam saatlerinde terör eylemlerini protesto etmek için sosyal medya üzerinden örgütlenerek Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan ve sayıları 2 bini bulan kalabalık grup sloganlar eşliğinde HDP binasına yürümek istedi. HDP Antalya İl Başkanlığı çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis, grubun geçişine izin vermedi. Burada " Şehitler ölmez vatan bölünmez" , " Vatan sana canım feda" sloganları atan grup polisin ikazlarına rağmen yürüyüşe devam etmek isteyince TOMA'lardan tazyikli su müdahalesi geldi. Suyla yapılan ilk müdahaleye rağmen dağılmayan ve çevik kuvvet barikatını aşarak HDP binasına gitmek isteyen gruba polis bu defa biber gazıyla müdahale etti. Atılan biber gazından gaz maskesi bulunmayan polisler de etkilendi. Polisler, eylemin yapıldığı kapalı yoldaki süs havuzunda yüzlerini yıkayarak gazın etkisini azaltmaya çalıştı.

Gazlı müdahale ile dağılan grup kısa bir süre sonra yeniden toparlandı. Grubun çevik kuvvet barikatı önündeki bekleyişi devam ediyor.

Protesto grubuna polis müdahalesi

Protesto grubuna polis müdahalesi

Protesto grubuna polis müdahalesi

Protesto grubuna polis müdahalesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler