Preo P1 telefonu ve Pwatch akıllı saat çıktı! - Preo P1 fiyatı

Teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, sektörde devrim niteliğinde bir yeniliğe imza atarak kendi akıllı telefon markasını ve saatini piyasaya sundu. Kendi "akıllı ürünleri" ile teknoloji perakendeciliğinde yeni devir başlatan TeknoSA, "Preo" markas

Preo P1 telefonu ve Pwatch akıllı saat çıktı! - Preo P1 fiyatı

Teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, sektörde devrim niteliğinde bir yeniliğe imza atarak kendi akıllı telefon markasını ve saatini piyasaya sundu.

 
Kendi "akıllı ürünleri" ile teknoloji perakendeciliğinde yeni devir başlatan TeknoSA, "Preo" markasıyla ilk etapta "P1" model akıllı telefonu ve "Pwatch" akıllı saati satışa çıkardı.
 
Ürünlerin tanıtımı için yapılan basın toplantısında konuşan TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, 2000 yılından bu yana yenilikçi atılımlarıyla sektör liderliğini pekiştiren şirketin kendine ait markalı ürünlerle yeni bir dönemi başlattığını söyledi.
 
Türkiye teknoloji perakendeciliği sektöründe yine bir ilki gerçekleştiridiklerini dile getiren Gürcan, "Herkes için Teknoloji" felsefesi ile hareket ettiklerini ve teknolojiyi Türkiye'nin 81 iline götürdüklerini, Preo markasıyla kendi ürünlerini tüketicilerle buluşturacaklarını aktardı.
 
Gürcan, Preo P1 akıllı telefon ve Pwatch akıllı saat modelinin bugünden itibaren Türkiye'nin 81 ilindeki TeknoSA mağazalarında ve online alışveriş sitesi "teknosa.com"da satışa sunulduğunu kaydederek, TeknoSA'nın kendine ait özel markalı ürünlerle Türkiye'de teknolojiye erişimi daha da kolaylaştırmayı hedeflediğini vurguladı.
 
 
 
- "Tüm teknolojik ihtiyaçların tek adresi olmayı hedefliyoruz"
 
 
 
Gürcan, 15 yıllık birikimle şimdi daha fazlasını yapmak için kolları sıvadıklarını, sundukları ürün ve hizmetleri, tüketicilerin ihtiyaçları doğrultusunda çeşitlendirmek, herkesi akıllı cağın teknolojileriyle buluşturmak yönünde atılımlara imza attıklarını belirterek, "TeknoSA Mobil'i TeknoSA güvencesi ve avantajlarıyla müşterilerimize sunmak, bu doğrultuda atılmış önemli bir adımdı. Şimdi ise markalı ürünlerimiz TeknoSA Preo P1 model akıllı telefon ve Pwatch ile yine bir yeniliğe imza atıyoruz" dedi.
 
Mağazalarında, internet sitelerinde ve mobil uygulamalarında yılda 200 milyonu aşkın ziyaretçi ağırladıklarını, 4,5 milyonu aşkın Turuncu Kart sahibinin bulunduğunu dile getiren Gürcan, Türkiye'de teknoloji ihtiyaç ve eğilimlerini en iyi analiz eden şirketlerden olduklarını, bu birikimi de tüketicilerin beklentilerine göre tasarlanan akıllı telefon ve saat ürünleriyle taçlandırmak istediklerini anlattı.
 
Gürcan, "Bu yatırımlarla TeknoSA'nın, bugün ve gelecekte tüm teknolojik ihtiyaçların tek adresi olmasını hedefliyoruz" diye konuştu.
 
- "Akıllı ürünü olmayan kalmasın"
 
Gürcan, bilgiye erişimi kolaylaştıran, kesintisiz iletişim ve nesnelerin interneti döneminde daha iyi bir yaşam vaat eden akıllı ürünlerin, giyilebilir teknolojilerin Türkiye'de herkese erişmesini istediklerinin altını çizerek, "Emarketer.com tahminlerine göre 2015 için Türkiye'de cep telefonu kullananlar içinde akıllı telefon penetrasyonu yüzde 50 seviyelerinde. Batı Avrupa'da bu oran yüzde 66'yı geçiyor" diye konuştu.
 
Bu rakamların kendilerine potansiyeli gösterdiğini aktaran Gürcan, Türkiye'nin lider teknoloji perakende şirketi olarak, tüketiciye daha fazla değer sunmak için hem özel markalı ürünler hem de diğer yenilikçi işlerle fark oluşturmaya devam edeceklerini bildirdi.
 
 
- "Tüketici güveniyorsa, her ihtiyacı tek noktadan karşılıyor"
 
Tüketicilerin teknoloji alışverişlerinde eskiye göre çok daha bilinçli olduğunu bildiren Gürcan, şöyle devam etti:
 
"Tüketiciler, perakende firmalarına güveniyorsa, gönül rahatlığı ile ihtiyacı olan tüm ürünleri de satın alıyor. Biz 15 yıldır müşterilerimizle güven-güven ilişkisini kurduk. Müşterimiz bizim markamıza güveniyor, biz de onlara güvenerek yeni ürün ve hizmetleri tüketicilerle buluşturmaya, özel markalı ürünlerle müşterilerimize değer katan seçenekler oluşturmaya yöneliyoruz."
 
Gürcan, tüketici teknolojisi ürünleri pazarının 2015'in ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 14 büyüdüğünü ve 9,4 milyar lira ciroya ulaştığını belirterek, bu dönemdeki yüzde 23'lük büyüme hızıyla "telekom" kategorisinin büyümenin lokomotifi olduğunu aktardı.
 
Akıllı telefonların ön planda olduğunun altnı çizen Gürcan, "Önümüzdeki dönemde de yeni modeller, 4G ve 5G'nin etkisiyle de büyümenin yine akıllı telefonlar odağında gerçekleşmesini bekliyoruz. PREO P1 ile akıllı telefon pazarına girmemizin önemli nedenlerinden birisi de bu. Bununla birlikte özel markalı ürünleri sadece akıllı telefonla ve akıllı saat ile sınırlı değerlendirmiyoruz, farklı kategoriler de gündemimizde" ifadelerini kullandı.
 
- "Markaya özel yeni ürünler gelecek"
 
 
Konuşmasının ardından soruları yanıtlayan Gürcan, telefonun Çin'de dünyanın en büyük telefon üreticilerinden ZTE'ye ürettirdiklerini, "yüzde 100 yerli" denilemeyeceğini söyledi.
 
Gürcan, yerli marka olarak lanse edilen diğer telefonların ve dünyaca ünlü markaların da Çin'de üretildiğini kaydederek, bu konuda "Kendi markamız olsun" amacıyla yola çıktıklarını, vergi indirimi gibi bir konuyu düşünmediklerini bildirdi.
 
Preo ailesine farklı kategorilerde yeni ürünlerle devam edeceklerini dile getiren Gürcan, yola çıkmadan neler yapabileceklerini  planladıklarını, ayrıca telefon için tamamlayıcı ürünler de üreteceklerini aktardı.
 
Gürcan, özel markalarına ne kadar yatırım yapacaklarını ürünlerin satışına göre karar verileceğini belirterek, bunlara yapılan yatırımın toplam ciroları içinde büyük yer tutmadığını dile getirdi.
 
 
- Telefon 749, saat 99 lira
 
Toplantıda verilen bilgiye göre, telefon, tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçları göz önüne alınaraküretildi. İleri teknolojik özellikleriyle dikkat çeken "P1", ekran, kamera ve pil gibi detaylarda güçlü ve 4G uyumlu. 
 
Ekranı 5 inç olan akıllı telefon, 3 megapiksel arka, 5 megapiksel ön kamera çözünürlüğüne sahip. Standart 8 GB hafıza özelliğini de kendinde bulunduran "Preo P1" yarından itibaren 749 liraya müşterilerin beğenisine sunulacak. 
 
 
- Saat,sağlıklı ve hareketli yaşam isteyenler için tasarlandı
 
 
TeknoSA'nın bir diğer Private Label ürünü Preo Pwatch ise sağlıklı ve hareketli bir yaşam arzu edenler için tasarlandı.
 
Saat, adım sayma, mesafe takibi, harcanan kaloriyi gösterme, uyku düzenini ve kalitesini takip etme ve vücut kitle indeksini ölçme özelliklerinin yanı sıra diyet programı yapabilmeye de imkan tanıyor. Farklı renkli kayışlarıyla modayı da beraberinde getiren Pwatch, 99 liralık fiyatıyla meraklılarını sevindirecek.
 
Su geçirmeyen saat diyet programı yapabiliyor, hareketsizlik ve su içme ikazlarında bulunabiliyor.
 
Lansman dönemine özel olarak, Preo P1 telefon ve Pwatch akıllı saat birlikte 799 liradan satışa sunulacak. Ayrıca, 24 ay taahhütlü TeknoSA Mobil hattını alan veya hattını TeknoSA Mobil'e taşıyanlar, Preo P1 telefona 350 liraya varan indirimle 399 liraya sahip olabilecek. Yine bu dönemde Preo P1 telefon alan müşterilere Preo markalı kılıf hediye edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler