'PP Ahmet çetesi'ne rekor cezalar!

Adana’da ’PP Ahmet çetesi’ olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, aralarında polis ve askerlerin de bulunduğu 51 şüpheli hakkında iddianame hazırladı.Pozantı İlçesi’ne bağlı Akçatekir Beldesi’nde öldürül

'PP Ahmet çetesi'ne rekor cezalar!

Adana’da ’PP Ahmet çetesi’ olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, aralarında polis ve askerlerin de bulunduğu 51 şüpheli hakkında iddianame hazırladı.

Pozantı İlçesi’ne bağlı Akçatekir Beldesi’nde öldürülen Şehmuz E. ile ilgili araştırma yapan Adana İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, olayın bir suç örgütü tarafından gerçekleştirildiğini belirleyip çalışmalarını bu yönde sürdürdü. ’PP Ahmet’ lakaplı Ahmet Y.’nin liderliğindeki suç örgütünün kent merkezi, Karaisalı ve Aladağ ilçeleri ile Gaziantep ve Mersin’de de faaliyet yürüttüğünü iddia eden jandarma, çete sorumlularının her bölgede ayrı ayrı kişilerle suç işlediğini ve doğu bölgesinden getirilen uyuşturucuyu sattığını ileri sürüldü. Harekete geçen jandarma ekipleri, Adana, Mersin ve Gaziantep’te 31 adrese operasyon düzenleyip Ahmet Y.’nin de aralarında bulunduğu 37 kişiyi gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem