Pozantı Ceazevi boşaltıldı

Adana'nın Pozantı ilçesindeki Çocuk Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda cinsel taciz iddialarının ardından çocuklar Sincan Cezaevine gönderiliyor.Adana'nın Pozantı ilçesindeki M Tipi Kapalı Çocuk Cezaevi'ndeki taciz ve işkence iddialarının ardından 200 çocuğun An

Pozantı Ceazevi boşaltıldı

Adana'nın Pozantı ilçesindeki Çocuk Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda cinsel taciz iddialarının ardından çocuklar Sincan Cezaevine gönderiliyor.

Adana'nın Pozantı ilçesindeki M Tipi Kapalı Çocuk Cezaevi'ndeki taciz ve işkence iddialarının ardından 200 çocuğun Ankara Sincan'daki cezaevine nakledilmesine başlandı.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in Pozantı M Tipi Çocuk Cezaevi'ndeki tutuklu ve hükümlü çocukların Ankara'daki Sincan Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na nakledileceğini açıklamasının ardından cezaevinden sorumlu olan Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı hazırlıklarını tamamladı. Cezaevi yöneticileri ile savcılık nakil için planlama yaptı. Dün tutuklu ve hükümlü çocukların aileleri de gün içinde cezaevi savcılığından izin aldıktan sonra çocuklarını ziyaret etti.

Bugün sabah saat 06.30'dan itibaren Pozantı M Tipi Kapalı Çocuk Cezaevi'nde nakil hazırlıkları başladı. Nakil için cezaevi bahçesine 4 sivil otobüs geldi. Güvenlik güçleri cezaevi çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken, bir ambulans da cezaevinde hazır bekletiliyor. Pozantı'dan Ankara Sincan'daki çocuk cezaevine nakillerin bir hafta içinde tamamlanacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem