’Poyrazköy’ davasında tüm sanıklar beraat etti

Poyrazköy davasında tüm sanıklar beraat etti.Poyrazköy'de ele geçirilen mühimmatlarla ilgili davada karar çıktı. Anadolu 5. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, 83 sanığın da beraatine hükmetti. Hayatını kaybeden bir sanığın dosyasını düşürülen mahkeme; "hukuka ay

’Poyrazköy’ davasında tüm sanıklar beraat etti

Poyrazköy davasında tüm sanıklar beraat etti.

Poyrazköy'de ele geçirilen mühimmatlarla ilgili davada karar çıktı. Anadolu 5. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, 83 sanığın da beraatine hükmetti. Hayatını kaybeden bir sanığın dosyasını düşürülen mahkeme; "hukuka aykırı delil toplayan ve sahte delil üretenler" hakkında suç duyurusunda bulunulmasına karar verildi.

Duruşmanın ardından bir açıklama yapan sanık avukatı Celal Ülgen ise, gözyaşlarını tutamadı. Ülgen, "Bir kumpas davasını daha geride bırakıyoruz. Sevinçli miyim diye soracak olursanız aslında çok üzüntülüyüm. Karar okurken Ali Tatar'ın kız kardeşinin feryatlarını duydum. Ali Tatar'ı nasıl geri getireceğiz. Geri getiremeyeceğimize göre sevinç duymak çok zor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem