Pompalı tüfekle soygun güvenlik kamerasında

Çanakkale'de maskeli bir kişi, pompalı tüfekle marketi soymaya kalktı. Soyguncu ile market sahibi arasındaki arbede güvenlik kamerasına yansıdı.Edinilen bilgiye göre, Barbaros Mahallesi'nde Betül İnce'nin işlettiği markete pompalı tüfekle henüz kimliği be

Pompalı tüfekle soygun güvenlik kamerasında

Çanakkale'de maskeli bir kişi, pompalı tüfekle marketi soymaya kalktı. Soyguncu ile market sahibi arasındaki arbede güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Barbaros Mahallesi'nde Betül İnce'nin işlettiği markete pompalı tüfekle henüz kimliği belirlemeyen bir kişi geldi. Soyguncu maket sahibinden kasayı açmasını istedi. Bu sırada İnce, kendisine tüfeği doğrultan zanlıya doğru hamle yapıp onu itti. Arbede sırasında tüfeğin ateş alması üzerine panik yaşayan zanlı iş yerinden kaçtı. Soygun girişimi ise marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Şüphelinin yakalanmasına çalışılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem