Pompalı tüfekle başından vuruldu

Cinayet ile ilgili 6 kişi gözaltına alındı.Olay, saat 01.30 sıralarında Alpagut Bey Mahallesi Flora Evleri önünde meydana geldi. Serdar Kahraman ve yanındaki 2 arkadaşı, soyadı açıklanmayan Ö. adlı kadının evine gitti. Apartmanın önünde daha önce araların

Pompalı tüfekle başından vuruldu

Cinayet ile ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Olay, saat 01.30 sıralarında Alpagut Bey Mahallesi Flora Evleri önünde meydana geldi. Serdar Kahraman ve yanındaki 2 arkadaşı, soyadı açıklanmayan Ö. adlı kadının evine gitti. Apartmanın önünde daha önce aralarında husumet olduğu belirtilen 3 kişi ile karşılaşan Serdar Kahraman ve arkadaşları ile karşı grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından iki grup binanın önünde kavga etti. Karşı gruptakilerden bir kişi araçtan aldığı pompalı tüfekle Serdar Kahraman'ı başından vurdu. Serdar Kahraman kanlar içerisinde yere yığılırken 5 kişi araçlara binerek kaçtı.

Olayı gören ve silah sesini duyanlar polise ihbarda bulundu. Gelen ekipler Srdar Kahraman'ın öldüğünü belirledi.

Polis, çevredekilerin ifadesi doğrultusunda kaçanların bindiği 2 aracın peşine düştü. İçinde 3 kişi bulunan 14 EZ 759 plakalı otomobil ile 2 kişinin bindiği cip kısa sürede durdurularak içindekiler yakalandı. Cinayet ile ilgili 5 kişi gözaltına alınırken, bu kişilerin evine gittikleri Ö. adlı kadın da Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Serdar Kahraman'ın cesedi savcının olay yerinde yaptığı inceleme ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi morguna kaldırıldı. Cesedin, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilmesine karar verildi. Polis, soruşturmayı sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler