Polisten kaçarken dereye atladı

Zonguldak'ta cep telefonu hırsızlığı yaptığı iddia edilen bir kişi, polisle yaşanan kovalamaca sırasında dereye atlayarak izini kaybettirdi.Edinilen bilgiye göre olay, Zonguldak kent merkezinde meydana geldi. Daha önce birçok kez hırsızlık yaptığı ve hırs

Polisten kaçarken dereye atladı

Zonguldak'ta cep telefonu hırsızlığı yaptığı iddia edilen bir kişi, polisle yaşanan kovalamaca sırasında dereye atlayarak izini kaybettirdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Zonguldak kent merkezinde meydana geldi. Daha önce birçok kez hırsızlık yaptığı ve hırsızlık suçundan sabıkası bulunduğu öğrenilen Turan D.'nin (25) son olarak bir iş yerinden cep telefonu çaldığı iddia edildi. Turan D.'nin Asma Mahallesi'nde olduğu ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Mahallede geniş çaplı arama başlatan ekipler Turan D.'yi sokakta yürürken gördü ve "Dur" ihtarında bulundu. "Dur" ihtarına uymayan Turan D. ile ekipler arasında kovalamaca başladı. Uzun süren kovalamaca sonucunda Turan D. kent merkezinde bulunan Üzülmez deresine atlayarak izini kaybettirdi. Bölgeye sevk edilen çok sayıda ekip derenin giriş ve çıkışlarını tuttu. Ancak şüpheli dereden çıkmadı. Daha sonra 2 polis memuru itfaiyenin getirdiği çizmeleri giyerek derede şüpheliyi arama çalışmaları yaptı. Ekiplerin dere boyunca yaptığı arama çalışmasında şüpheli bulunamadı. Çevrede toplanan kalabalık, deredeki arama çalışmalarını meraklı gözlerle izledi. Ekipler bir süre daha kent merkezinde yaptığı araştırmanın ardından çalışmalarına son verdi.

Polisten kaçarken dereye atladı

Polisten kaçarken dereye atladı

Polisten kaçarken dereye atladı

Polisten kaçarken dereye atladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler