Polisten çatıda hırsız avı!

Sakarya'nın Arifiye ilçesindeki sanayi sitesinde çatılarda hırsız avına çıkan polisler, 4 zanlıyı kıskıvrak yakaladı.Edinilen bilgiye göre, Artvin Sanayi Sitesi'nde dün gece yarısı hırsızlık yapıldığı ihbarını alan Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Mü

Polisten çatıda hırsız avı!

Sakarya'nın Arifiye ilçesindeki sanayi sitesinde çatılarda hırsız avına çıkan polisler, 4 zanlıyı kıskıvrak yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, Artvin Sanayi Sitesi'nde dün gece yarısı hırsızlık yapıldığı ihbarını alan Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, ihbarda belirtilen binaların etrafını sardı.

Polislerin geldiğini gören 2 kişi binanın çatısından inerek teslim oldu. Yapılan sorgulama sonrası, polisler 2 kişinin daha binaların çatısında olduğu bilgisine ulaştı. Bunun üzerine olay yerine çağrılan itfaiye yardımıyla çatıya çıkan ekipler, hırsızların peşine düştü.

Dükkanlarda ve çatılarda yapılan aramalarda, diğer 2 hırsızlık zanlısı da kıskıvrak yakalandı. Olayları seyreden bir vatandaşın içeride 2 kişiyi daha gördüğünü söylemesi üzerine polis ekipleri tekrar dükkanlarda ve çatılarda arama yaptı ancak bir sonuca ulaşamadı.

Hırsız zanlıları İ.Y. (20), B.Ö. (20), S.K.(16) ve B.Ö.'nün (19) kimlik sorgulamalarında çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edildi. Polis tarafından gözaltına alınan 4 hırsızlık zanlısı, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem