Polisler terör ve belalardan korunmak için kurban kesti

Adıyaman Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler terör, kaza ve belalardan korunmak için 11 adet küçükbaş hayvan kurban etti.Adıyaman Emniyet Müdürlüğü terör, kaza ve belalardan korunmak için kurban kesti. Polisler kendi aralarında topladıkları paralar ile

Polisler terör ve belalardan korunmak için kurban kesti

Adıyaman Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler terör, kaza ve belalardan korunmak için 11 adet küçükbaş hayvan kurban etti.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü terör, kaza ve belalardan korunmak için kurban kesti. Polisler kendi aralarında topladıkları paralar ile 11 adet küçük baş kurbanlık aldı. Aldıkları kurbanlıkları dualar ile kesti. Dualarda terör, kaza ve belaların Ülkemizden defi, Ülkemizin birlik ve beraberliğine vurgu yapıldı. Kesilen kurbanların kanları polis araçlarının lastiklerine sürüldü. Kurban kesimine Emniyet Müdür Vekili İbrahim kaba, Müdür Yardımcıları Cem Hasan patat, Veysel Akkoca, şube müdürleri ve polisler katıldı.

Dualar eşliğinde kesilen kurbanların etleri Toplum destekli Polisler Şubesi tarafından daha önceden belirlenen fakir ailelere dağıtılacak.

Emniyet Müdür Vekili İbrahim Kaba konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'nün gönüllülük esasına göre personelimiz kendi arasında topladığı paralar ile alınan 11 adet küçükbaş hayvan kaza ve belanın defi için kesildi. Kesilen kurbanların etleri de daha önce Toplum Destekli Şube Müdürlüğünün tespit ettiği fakir ailelerimize dağıtılacak. Memleket olarak önemli günlerden geçiyoruz. Bu günlerde bir nebze teşkilat olarak kaza ve belanın defi için kurbanları kesiliyoruz" dedi.

Polisler terör ve belalardan korunmak için kurban kesti

Polisler terör ve belalardan korunmak için kurban kesti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler