Polisler ölümden döndü

Trafik polislerinin kullandığı araç hurdaya döndü.Kaza TEM otoyolu Kurktöy mevkii İstanbul istikametinde meydana geldi.Seyir halinde olan Bölge Trafik Denetleme Müdürlüğüne Bağlı 34 A 5934 plakalı ekip otosu önünde seyir halinde olan 34 FU 3049 plakalı ka

Polisler ölümden döndü

Trafik polislerinin kullandığı araç hurdaya döndü.

Kaza TEM otoyolu Kurktöy mevkii İstanbul istikametinde meydana geldi.

Seyir halinde olan Bölge Trafik Denetleme Müdürlüğüne Bağlı 34 A 5934 plakalı ekip otosu önünde seyir halinde olan 34 FU 3049 plakalı kamyonete çarptı.

Çarpmanın etkisiyle ekip otosu hurdaya dönerken polisler İsmail T. ve Ekrem Ç. Yaralandı. Yaralı polis memurları araçtan kendi imkanlarıyla çıkarken ilk müdahaleyi kazayı görüp duran diğer araç sürücüleri yaptı.

Yaralı polisler telefonla ambulansa bilgi verirken vatandaşlarda araçlarından getirdikleri sağlık çantasındaki sargı bezleri ve kolonyalı mendillerle polislere ilk müdahaleyi yaptı.

Polis memurları daha sonra haberi takip eden gazetecilerin aracına oturarak ambulans beklemeye başladı. Kazayı haber alan diğer polis memurları da olay yerine gelerek arkadaşlarıyla ilgilendi. Polis ikinci bir kazanın olmaması için TEM otoyolunu kısa bir süreliğine trafiğe kapatırken daha sonra trafiğin kontrollü bir şekilde akmasını sağladı.

Olay yerine gelen polis memurlarından birisi yaralı polis memurlarından Ekrem Ç'nin kafasında camları mendille temizledi. Ambulansın gelmesiyle iki polis memuru ambulansa bindirilip tedavi altına alındı. Polis ekibinin çarptığı kamyonet sürücüsü Ercan Sarıkayı kazayla ilgili olarak “arkadan geldi ne olduğunu anlamadım bana vurdu" diye konuştu.

Polis ekipleri arkadaşlarının ölümden döndüğü kazayla ilgili rapor tutarken Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan iki polis memuru tedavi altına alındı. Kamyonet sürücüsü Ercan Sarıkaya'da ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler