Polisler kaza yaptı: 1 polis şehit

Polislerin içinde bulunduğu araç takla attı. 1 polis şehit.

Polisler kaza yaptı: 1 polis şehit

Siirt'ten Elazığ'a rapor için hasta getiren polislerin bulunduğu araç takla attı. Kazada 1'i polis 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı.



Kaza, Elazığ-Diyarbakır karayolunun 20.kilometresinde Sivrice ilçesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polisleri taşıyan Ali Teğin idaresindeki 56 AG 246 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla atıp ters döndü.

Kazada, polis memuru Recep Seven şehit olurken, araç sürücüsü Ali Teğin hayatını kaybetti. Araçta bulunan diğer polis memuru Muhammet Mete Çalışkan ile zihinsel engelli Ahmet Teğin ise yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulans, AFAD, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Araçtan çıkartılan yaralılar ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırdı. Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından şehit polis ile hayatını kaybeden sürücünün cenazesi otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem