Polisin silahını aldı ve intihara kalkıştı

  Yalova'da gözaltında altında bulunduğu sırada kadın polisin belindeki silahı alan şahıs, tabancayı şakağına dayayıp intihara kalkıştı.Yalova'da ifadesi alınmak üzere karakola getirilen Halil isimli şahıs, kelepçelerinin söküldüğü esnada bayan polis memu

Polisin silahını aldı ve intihara kalkıştı

 

 

Yalova'da gözaltında altında bulunduğu sırada kadın polisin belindeki silahı alan şahıs, tabancayı şakağına dayayıp intihara kalkıştı.

Yalova'da ifadesi alınmak üzere karakola getirilen Halil isimli şahıs, kelepçelerinin söküldüğü esnada bayan polis memurunun silahını belinden aldı ve havaya 2 el ateş açtı. Ardından silahı şakağına dayayan şahıs, intihar edeceğini söyleyerek kimseyi yanına yaklaştırmadı. Polis kısa sürede çevredeki vatandaşları ve araçları çekerek alanı boşalttı. Ardından şube müdürleri şahsı intihar girişiminden vazgeçirmek için çaba gösterdi. Ancak bir türlü ikna olmayan şahıs, ailesini görmek istedi. Bunun üzerine ailesi olay yerine gelen şahıs, onların da çabalarına olumlu yanıt vermedi. Ardından Yalova Valisi Esengül Civelek'in gelmesini isteyen şahıs, can güvenliğinin olmadığını iddia etti.

Vali Yardımcılarından birisi ile telefonda görüşen ancak bir türlü ikna olmayan intiharcı bu kez de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmek istedi. Sık sık, "Başbakanla görüşmek istiyorum. hayatımla oynuyorsunuz" diye bağıran şahıs kimsenin kendisine yaklaşmasına izin vermedi. Bu esnada Yalova Emniyet Müdürlüğü Bursa'dan Özel Harekat Timi istedi. Şahıs eylemini sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem