Polise Ses Bombası Atıldı

Hakkari ile Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi sınırlarında bulunan Kato Dağı'nda güvenlik güçleri tarafından başlatılan operasyonlarda öldürülen Zozan Tolhıldan kod adlı PKK'lı Rabia Kaya'nın cenazesinin Hakkari'ye getirilişi sonrası çıkan olaylar sürüyor.Kekl

Polise Ses Bombası Atıldı

Hakkari ile Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi sınırlarında bulunan Kato Dağı'nda güvenlik güçleri tarafından başlatılan operasyonlarda öldürülen Zozan Tolhıldan kod adlı PKK'lı Rabia Kaya'nın cenazesinin Hakkari'ye getirilişi sonrası çıkan olaylar sürüyor.

Keklikpınar mahallesinde toplanan yaklaşık 100 kişi Hakkari-Van karayolunu barikatlarla kapatıp ateş yaktı. Slogan atan gruba çok sayıda polis zrhlı araçlarıyla, gaz bombası ve basınçlı suyla müdahale etti. Göstericiler ise ilk önce polise taşla karşılık verdi. Ancak eylemciler daha sonra polise 2 ses bombası attı. Büyük bir gürültü ile patlayan ses bombaları çevrede büyük panik yarattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem