Polise bombalı-silahlı saldırı

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde, bir grup PKK'lı tarafından polis ekiplerine bomba ve silahlı saldırı yapıldı. Saldırı sonrası çıkan çatışmada bir PKK'lı yaralı olarak ele geçirildi. Konuya ilişkin Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nce açıklama yapıldı.

Polise bombalı-silahlı saldırı

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde, bir grup PKK'lı tarafından polis ekiplerine bomba ve silahlı saldırı yapıldı. Saldırı sonrası çıkan çatışmada bir PKK'lı yaralı olarak ele geçirildi.

Konuya ilişkin Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nce açıklama yapıldı. Açıklamada, Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi Nükhet Coşkun Akyol Caddesi üzerinde bir grup PKK'lının, araçlarının kontak anahtarlarına el koyarak, yolu ulaşıma kapattığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Olaya müdahale eden polis ekiplerine yönelik Nükhet Coşkun Caddesi üzerinde örgüt mensuplarınca silahlı ve el yapımı bomba ile saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sonrası çıkan çatışmada bölücü terör örgütü mensubu bir kişi yaralı olarak ele geçirildi. Çatışma sonrasında şahıs üzerinde ve yanındaki çanta da yapılan aramalarda bir tabanca, 2 şarjör 3 el yapımı bomba ve 3 araç kontak anahtarı ele geçirildi. Ekiplerimize karşı düzenlenen saldırı sonrası yaralanan bölücü terör örgütü mensubu çatışma sonrası hastaneye intikal ettirildi."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler