Polis tokalı hırsızlara geçit vermedi

Konya'da evlere toka ve plastik aparat kullanarak girip hırsızlık yaptıkları tespit edilen iki kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi.Olay, 13 Ekim 2015 tarihinde merkez Meram ilçesi Muradiye Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen

Polis tokalı hırsızlara geçit vermedi

Konya'da evlere toka ve plastik aparat kullanarak girip hırsızlık yaptıkları tespit edilen iki kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 13 Ekim 2015 tarihinde merkez Meram ilçesi Muradiye Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evin boş olduğu bir anda kılık değiştirerek dairenin kapısını toka ve plastik aparat yardımıyla açan üç kadın, evden 6 bin 500 lira değerinde altın ve parayı çalarak kayıplara karıştı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri ihbar üzerine hırsızlık şüphelisi kadınları yakalamak için çalışma başlattı. Polisin şüphelileri aradığı sırada kadınlar bu kez 1 hafta sonra yine merkez Meram ilçesi Ahmet Özcan Caddesi'nde bulunan bir apartman dairesine yine aynı yöntemi kullanarak girip evdeki 8 bin lira değerindeki altın ve parayı çaldı. Polis, iki olay üzerinde genişlettiği çalışma kapsamında apartmanların güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerden kadınların kimliğini tespit eden polis, yapılan çalışmanın ardından iki kadın olay yerlerinde devriye gezen polis ekipleri tarafından yakalandı. Emniyetteki sorgularının ardından tutuklama talebiyle adliyeye sevk edilen Ayşe Ç. (48) ve Deniz Ç. (26) çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kadınların poliste hırsızlıktan çok sayıda kayıtlarının olduğunu ve hırsızlık yapmak amacıyla Kayseri'den geldikleri öğrenildi.

Polis tokalı hırsızlara geçit vermedi

Polis tokalı hırsızlara geçit vermedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler