Polis son nefeste bile ifade aldı

Duble dehşet... Ersoy D. eski eşini ve onun sevgilisinin babasını kurşun yağmuruna tuttu. Katil avına çıkan polisin, yaşlı adam ölürken ifadesini alması tepki topladı.Gözü dönen katilin peşindeki polis de gözünü karartınca ölmek üzere olan yaşlı adam, son

Polis son nefeste bile ifade aldı

Duble dehşet... Ersoy D. eski eşini ve onun sevgilisinin babasını kurşun yağmuruna tuttu. Katil avına çıkan polisin, yaşlı adam ölürken ifadesini alması tepki topladı.

Gözü dönen katilin peşindeki polis de gözünü karartınca ölmek üzere olan yaşlı adam, son nefesinde ifade vermek zorunda kaldı. Adapazarı'nda korku filmini aratmayan olay adım adım şöyle yaşandı:

- CEZAEVİNDEN ÇIKTI: Hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden üç ay önce çıkan Ersoy D. önceki gece 02.00 sularında, boşandığı eski eşi İpek Akkoyun'un (32) kapısını çaldı.

- KURŞUN YAĞDIRDI: Zanlı eski eşinin Selahattin K. ile ilişkisi olduğunu öğrenince silahıyla Akkoyun'a ateş etti. Talihsiz kadın hastanede verdiği yaşam mücadelesini sabaha karşı kaybetti.

- ÇOCUĞU ALIP KAÇTI: Zanlı çocuğunu da yanına alarak kamyonetle olay yerinden kaçmayı başardı. Hızını alamayan zanlı yolda yakalanması için kurulan barikatı aşarak eski eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen Selahattin K.' nin evine geldi.

BABASINA ATEŞ ETTİ: Kapıyı açan Selahattin K.'nin babası Recep K. (63) oğlunun evde olmadığını söyledi. Ancak zanlı ikinci kez silahını ateşledi ve kurşunlardan altısının isabet ettiği yaşlı adam kanlar içinde merdivenlere yığıldı.

'OĞLUMUN KURBANIYIM': Zanlı tekrar kaçmayı başarırken olay yerine gelen polis, kanlar içinde yığılan Recep K.'den bilgi almaya çalıştı. Bir polis memurunun son nefesini vermek üzere olan yaşlı adama sorular sorup ajandaya kaydetmesi dikkat çekti. Yaşlı adam polise 'oğlumun kurbanı oldum' dedikten sonra kendinden geçti ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

- ÇOCUĞU ŞİDDETE TANIK: Kaçmayı başaran zanlı Ersoy D. yaşanan tüm dehşete tanık ettiği çocuğunu Emniyet Müdürlüğüne yakın bir yerde indirdi. Karakola yaya gelen çocuk korumaya alındı.

- ZANLI FİRARDA: Sabaha karşı kamyoneti park halinde bulunan zanlı, tüm mahalle ablukaya alınmasına rağmen yakalanamadı. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler