Polis otomobili devrildi

Kaza, merkez Karatay ilçesi Saraçoğlu Caddesi Kanal Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir darp olayının şüphelisi olan İbrahim K.'yı (59) alarak Fatih Polis Merkezi'ne götüren 42 A 7423 plakalı polis otosu, Kanal Kavşağı'nda akrabası olan

Polis otomobili devrildi

Kaza, merkez Karatay ilçesi Saraçoğlu Caddesi Kanal Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir darp olayının şüphelisi olan İbrahim K.'yı (59) alarak Fatih Polis Merkezi'ne götüren 42 A 7423 plakalı polis otosu, Kanal Kavşağı'nda akrabası olan çocuğu sünnet ettirmek için yola çıkan Talat Seher'in kullandığı 42 BUT 30 plakalı otomobille çarpıştı. Polis otosu, çarpışmanın etkisiyle devrilirken otoda bulunan şüpheli İbrahim K. ile polis memurları Şükrü Öztürk (47) ile Yusuf Yumak (40) yaralandı.

Yaralılardan İbrahim K. ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne sevk edilirken, polis memurları ise ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem