Polis otobüsü devrildi: 3 şehit

Kayseri 'den görev için Ankara'ya hareket eden Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 25 çevik kuvvet polisinin bulunduğu midibüs, saat 00.30 sıralarında Mucur İlçesi yakınlarında kontroldan çıkarak devrildi.Can pazarının yaşandığı kaza yerine çok sayıda a

Polis otobüsü devrildi: 3 şehit

Kayseri 'den görev için Ankara'ya hareket eden Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 25 çevik kuvvet polisinin bulunduğu midibüs, saat 00.30 sıralarında Mucur İlçesi yakınlarında kontroldan çıkarak devrildi.

Can pazarının yaşandığı kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. 3 polisin şehit olduğu kazada çok sayıda polis de yaralandı. Yaralılar Kırşehir'de hastanelerde tedavi altına alındı. Kaza haberi üzerine Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Aydın da Kırşehir'e hareket etti.

Çevik Kuvvet polislerinin Ankara'dan da görev için uçakla Muş'a gidecekleri öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Kazada şehit olan polis memurunun Abdullah Kılıç, olduğu belirlendi. Diğer iki şehit polis ile bir yaralı polis memurunun isimleri ise henüz öğrenilemedi.

Kazada yaralanan 22 polis memurunun isimleri ise şöyle:

Adem Esengül, Evren Kodal, Okan Güvenç, İsmet Kargın, Önder Sayar, Mustafa Uz, Behçet Yılmaz, Nuh Kaya, Mehmet Hanifi, Osman Kanlı, Şahin Çeliktaş, Doğan Durmaz, Yıldırım Kafadar, Fatih Taylan, Turan Gür, Enes Kader, Ömer Elalmaz, Ersin Demir, Resul Erdal Aytemir, Taner Durmaz, Gökhan Emre Örül, Hüseyin Yüksek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem