Polis öğrencilere müdahale etti

Polis, 2 öğrenciyi gözaltına aldı. Arkadaşlarının gözaltına alınmasını protesto etmek için Beyazıt Polis Merkezi önünde basın açıklaması yapan bir grup öğrenci ile karşıt görüşlü bir başka öğrenci grubu arasında gerginlik yaşandı.  Birbirlerine taşlarla s

Polis öğrencilere müdahale etti

Polis, 2 öğrenciyi gözaltına aldı. Arkadaşlarının gözaltına alınmasını protesto etmek için Beyazıt Polis Merkezi önünde basın açıklaması yapan bir grup öğrenci ile karşıt görüşlü bir başka öğrenci grubu arasında gerginlik yaşandı.

 

Birbirlerine taşlarla saldıran öğrencilere polis gazla müdahale etti.

 

İstanbul Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında 2 gündür devam eden gerginlik kavgaya dönüştü. Polis, 2 öğrenciyi gözaltına aldı. İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü'nden saat 17.00 sıraları çıkan yaklaşık 100 kişilik öğrenci grubu, arkadaşlarının gözaltına alınmasını protesto etmek için Beyazıt Polis Merkezi önünde basın açıklaması yaptı. Basın açıklaması sırasında karşıt görüşlü iki öğrenci grubu Beyazıt Polis Merkezi önünde tekrar karşılaştı. Gruplar birbirine taşlarla saldırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem