Polis noktasına roketli saldırı

Şırnak merkezine inen terörist grup, köy hizmetleri binasının yanında bulunan polis noktasına roket ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Saldırıya polis ekiplerinin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı.Edinilen bilgiye göre, Şırnak-Uludere karayolu üz

Polis noktasına roketli saldırı

Şırnak merkezine inen terörist grup, köy hizmetleri binasının yanında bulunan polis noktasına roket ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Saldırıya polis ekiplerinin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Şırnak-Uludere karayolu üzerinde bulunan polis noktasına 5 kişi oldukları tespit edilen teröristler tarafından roket atar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıya polis ekiplerinin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Polis ekipleriyle kısa süreli çatışmaya giren teröristler daha sonra yaya olarak kırsal alana doğru kaçtı. Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Polis özel harekat timleri karadan, helikopterler ise havadan kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyonlarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem