Polis merkezine bomba atıldı!

Edinilen bilgilere göre, saat 22.00 sıralarında Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik semtinde bulunan Asayiş ve Trafik Şube Müdürlüğü'ne ait binaya molotof kokteyli ve ses bombası atıldı. Saldırıya hemen müdahale eden polis ekipleri, saldırganla

Polis merkezine bomba atıldı!

Edinilen bilgilere göre, saat 22.00 sıralarında Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik semtinde bulunan Asayiş ve Trafik Şube Müdürlüğü'ne ait binaya molotof kokteyli ve ses bombası atıldı. Saldırıya hemen müdahale eden polis ekipleri, saldırganların peşine düştü. Saldırganları kovalayan bir polis memuru, kovalamaca sırasında yere düşerek hafif şekilde yaralandı.

 

Olayın ardından bölgeye çık sayıda polis ekibi gönderildi. MOBESE kayıtlarını inceleme altına alan güvenlik güçleri, sadırganları yakalamak için çalışma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem