Polis kara haber verirken zorlandı!

İzmir'in Bayraklı İlçesi'ndeki Çaymahallesi semtinde, dayısının düğün törenine katılmak için annesi ve anneannesiyle Urfa'dan gelen 3 yaşındaki Kerem Yiğiter, 6. kattaki dairenin balkonundaki cam korkuluğun kırık olan bölümünden düşerek hayatını kaybetti.

Polis kara haber verirken zorlandı!

İzmir'in Bayraklı İlçesi'ndeki Çaymahallesi semtinde, dayısının düğün törenine katılmak için annesi ve anneannesiyle Urfa'dan gelen 3 yaşındaki Kerem Yiğiter, 6. kattaki dairenin balkonundaki cam korkuluğun kırık olan bölümünden düşerek hayatını kaybetti.

Uykuda olan aile acı haberi, kapıyı "Çocuğunuz var mı?" diye sorarak çalan polisten öğrendi. Sitenin güvenlik kamerasının da Kerem'in düşme anını saniye saniye kaydettiği ortaya çıktı.

DÜĞÜN İÇİN GELMİŞLERDİ
Olay, bugün saat 07.00 sıralarında 2084/4 sokak 8 numaradaki Ciritoğlu İrem Sitesi'nde meydana geldi. Yaklaşık bir hafta önce 3 yaşındaki Kerem Yiğiter, annesi Sema Yiğiter ve anneannesi Zehra Gülşen'le birlikte dayısı Serdal Yiğiter'in düğünü için İzmir'e geldi.

BALKONUN KIRIM CAM KORKULUĞUNDAN DÜŞTÜ
Erken uyanan minik Kerem, annesi ve yakınları uyuduğu sırada evde dolaştıktan sonra hava sıcak olduğu için açık bırakılan kapıdan balkona çıktı. Kerem, balkon korkulununun alt tarafındakı cam kaplamanın kırık bülümünden aşağıya baktığı sırada ise, dengesini kaybederek 6. kattan beton zemine düştü.

Minik Kerem'i ilk olarak bahçede çalışan apartman görevlisi farketti. Çocuğun oynadığı sırada düştüğünü düşünen görevlisi, Kerem'i yerde kanlar içerisinde yattığını görünce ilk olarak site yöneticisine ardından da polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Adrese gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Kerem Yiğiter'in hayatını kaybettiği belirlendi.

POLİSTEN ACI SORU
Minik Kerem'in hangi daireden düştüğünün belirlenememesi ve ailelerin de dışarıya çıkmaması üzerine polis tek tek apartmandaki dairelerin kapısını çalarak "Çocuğunuz var mı?ö diye sordu. Son olarak Serdal Yiğiter'in kapısını çaldığında ise acı gerçek ortaya çıktı. Uyuyan aile balkona çıktığında, yerde kanlar içerisinde yatan çocuğun Kerem olduğunu teşhis etti.

Sinir krizi geçiren anne ve yakınları, güçlükle sakinleştirildi. Olay yerinde nöbetci savcının incelemesinin ardından Kerem Yiğiter'in cenazesi, otopsiye gerek duyulmayarak Mezarlıklar Müdürlüğü'ne gönderildi.

GÜVENLİK KAMERASI KAYDETMİŞ
Olayla ilgili polisin araştırması sırasında, Kerem Yiğiter'in düşme anının da, sitenin güvenlik kamerasınca kaydedildiği belirlendi. Görüntülerde, Kerem'in, belli bir yükseklikten sonra yere düşüş anının bulunduğu ortaya çıktı. Polisin olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem