Polis gün boyu lastik topladı

Seçim çalışmaları kapsamında Van'a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın saat 17.00'de Beşyol Meydanı'nda yapacağı miting öncesi güvenlik üst seviyeye çıkarıldı.Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erd

Polis gün boyu lastik topladı

Seçim çalışmaları kapsamında Van'a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın saat 17.00'de Beşyol Meydanı'nda yapacağı miting öncesi güvenlik üst seviyeye çıkarıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Van'da düzenleyeceği miting öncesi güvenlik üst seviyeye çıkarılırken, olası bir gerginlik ihtimaline karşı gün boyu tamircilerden eski lastik toplandı.

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri Başbakan Erdoğan'ın Van ziyareti öncesi olası bir gerginlik ihtimaline karşı tedbirlerini artırırken, ildeki bütün lastik tamircilerini gezerek atıl durumdaki lastikleri topladı. Bir gün öncesinde ilde bulunan lastik tamircilerinin listesini çıkaran polis, gün boyu Karayolları 11. Bölge Müdürlüğüne ait 2 kamyonla lastik topladı. Toplanan yaklaşık 10 kamyon lastiğin imha edileceği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler