Polis geri çekilmeye başladı!

Kalabalık Gezi Parkı'na doğru ilerliyor, bariyerleri kaldırmaya çalışıyor. Polis müdahale etmiyor. Parkın içindeki polisler parkı boşaltıyor. Taksim’de saat 15.00’de toplanmak için gelenler Gezi Parkı'na doğru gitmeye çalışıyor. Taksim Meydanı’na ilk olar

Polis geri çekilmeye başladı!
Kalabalık Gezi Parkı'na doğru ilerliyor, bariyerleri kaldırmaya çalışıyor. Polis müdahale etmiyor. Parkın içindeki polisler parkı boşaltıyor.
 
Taksim’de saat 15.00’de toplanmak için gelenler Gezi Parkı'na doğru gitmeye çalışıyor. Taksim Meydanı’na ilk olarak Sırrı Süreyya Önder ve Sabahat Tuncel’in de aralarında olduğu BDP heyeti ulaştı. Taksim Metrosu önünde bini aşkın gösterici BDP heyetine katıldı ve şu anda basın açıklaması yapılıyor. Açıklama yapan heyet başta Emniyet ve Valilik olmak üzere yetkilileri istifaya davet etti ve kitle şu anda Gezi Parkı'na hareket ediyor. Açıklama yapan heyet halka orantısız müdahale edilen Gezi Parkı’nın derhal halka açılmasını istedi. Polis TOMA’ları geri çekildi. Kalabalık Gezi Parkı'na doğru ilerliyor, bariyerleri kaldırmaya çalışıyor. Polis müdahale etmiyor. Parkın içindeki polisler parkı boşaltıyor. 
 
Öte yandan İstanbul Valiliği'nin CHP'nin Taksim'e yapacağı yürüyüşe izin verdiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem