Polis cinneti: 2 ölü

Uşak'ta, 17 yıllık polis memuru 39 yaşındaki Bayram A., kahvaltı masasında tartıştıkları için uyardığı 2 oğlundan 14 yaşındaki Aziz Fatih A.'nın kendisine çay bardağı fırlatması üzerine cinnet geçirdi. Tabancasını çeken Bayram A., 12 ve 5 yaşındaki diğer

Polis cinneti: 2 ölü

Uşak'ta, 17 yıllık polis memuru 39 yaşındaki Bayram A., kahvaltı masasında tartıştıkları için uyardığı 2 oğlundan 14 yaşındaki Aziz Fatih A.'nın kendisine çay bardağı fırlatması üzerine cinnet geçirdi. Tabancasını çeken Bayram A., 12 ve 5 yaşındaki diğer 2 çocuğu ve eşinin gözleri önünde kurşun yağdırdığı Aziz Fatih'i öldürdükten sonra, aynı tabancayı başına ateşleyip yaşamına son verdi. Vücuduna 4 kurşun isabet ettiği belirlenen Aziz Fatih A.'nın, Uşak Necati Özen Lisesi'ne bu yıl kaydını yaptırdığı öğrenildi.Olay, Karaağaç Mahallesi'ndeki TOKİ 4'üncü Etap konutları D-1 14 Blok 2'nci kattaki dairede bugün saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Uşak Mehmet Akif Ersoy Polis Merkezi'nde görevli, evli ve 3 çocuk babası Bayram A., gece nöbetinin arından sabah saatlerinde evine gelip uyudu. Evdeki kahvaltı masasına oturan Aziz Fatih ile kardeşi 12 yaşındaki F.A., tartışmaya başladı. Mutfaktaki sesler üzerine uyanan Bayram A., içeri gidip 2 oğluna bağırarak, tartışmamalarını ve sessiz olmalarını söyledi.

BİR ANLIK CİNNET, EVİ KAN GÖLÜNE ÇEVİRDİ

İddiaya göre, kardeşine öfkelenen Aziz Fatih A., masadaki çay bardağını kendisine bağıran polis babasına doğru fırlattı. Yorgun ve uykusuz olan Bayram A., oğlunun bu hareketi karşısında çılgına döndü. Cinnet geçiren Bayram A., yatak odasından aldığı beylik tabancıyla büyük oğluna kurşun yağdırdı. Aziz Fatih kanlar içinde yere yığılırken, tabancayı kendi başına dayayan Bayram A., şoka giren eşi Sevim A. ve oğulları F.A. ile 5 yaşındaki B.A.'nın gözleri önünde bir kez daha tetiği çekti.Sinir krizi geçiren Sevim A., çığlıklar atmaya başladı. Silah sesleri ve çığlıkları duyan komşuları hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri ve polisler, baba ve oğlunun yaşamlarını yitirdiklerini belirledi. Vücuduna isabet eden 4 kurşunla yaşamını yitiren Aziz Fatih A.'nın, Uşak Necati Özen Lisesi'ne bu yıl kaydını yaptırdığı öğrenildi. Polis, bir anlık cinnetle baba- oğlun hayatını kaybettiği olayla ilgili soruşturma başlattı..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem